Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Navettagalleria: 0400 589 638

Art Äkäslompolo

pajunveistokurssi

27. - 28.5. 2017

 

Järjestämme tarinatilaisuuksia vierailun yhteyteen sekä 

ruokailuja juhliin ja muihin tilaisuuksiin

tunnelmallisessa haltijagalleriassamme.

 

 

 

 

 

 

 

 

Art Äkäslompolo

 

 

 

 


Jaa tämä sosiaalisessa mediassa

Etukäteisvarauksesta ryhmille 8 - 25 henkilöä

Groups of 8 - 25 people - reserved in advance                   navettagalleria@gmail.com

 

 ESIMERKKEJÄ:

 

Kolmen kalan keittoa                                 11€/15€

kermalla pehmennetty keitto paikallisten järvien kaloista; madetta, haukea, siikaa…

lisäksi isännän leipomaa ohra-perunarieskaa ja voita

Three fish soup

creamy fish soup, made of local fish.

Served with homemade barley-potato flat bread and butter

 

PÄÄRUOKIA/MAIN COURSES:

 

Maahisen poro                              32€                           

Poron fileetä

kevyesti pippuroituna ja voissa paistettuna

tattiperunoita, uunijuureksia, riistakastiketta, pihlajanmarjahyytelöä

Reindeer fillet,

 fried with a gently peppery butter, served withbaked forest mushroom potatoes,

 roasted root vegetables, game sauce, rowanberry jelly

 

Poropata talon tapaan                   19€

meheväksi haudutettua poroa kera yrteillä maustetun riistakastikkeen ja puolukkahillon.

Lisäksi paistettuja kasviksia ja uuniperuna

Reindeer pot a ´la Navettagalleria

slow braised reindeer with herb-flavored game sauce and lingonberry jam,

 baked potato and fried vegetables

 

 

JÄLKIRUOKIA/DESSERTS:

 Lakkapannacotta                                   8€

Cloudberry pannacotta

 

Talon leivos                                              6€

House pastry

 

Yhteydenototot/ contacts:   navettagalleria@gmail.com

klikkaa kuvaa /click to enlarge