Tietoa meistä

You will find the latest information about us on this page. Our company is constantly evolving and growing. We provide wide range of services. Our mission is to provide best solution that helps everyone. If you want to contact us, please fill the contact form on our website. We wish you a good day! You will find the latest information about us on this page. Our company is constantly evolving and growing. We provide wide range of services. Our mission is to provide best solution that helps everyone. If you want to contact us, please fill the contact form on our website. We wish you a good day! You will find the latest information about us on this page. Our company is constantly evolving and growing. 

Tervetuloa Navettagallerian satukahvilaan!

Tilassa olevat veistokset ovat kuvanveistäjä Kirsi Kaulasen vanhempia teoksia. Talon emäntä on nukentekijä ja kuvissa seinillä on isännän ottamia valokuvia nukkehahmoista ulkona luonnossa.

Kahvilassa on esillä mm. kylän naisten käsitöitä ja yrttituotteita.

50-luvulla Navettagalleriassa oli neljä lehmää.  Lehmistä sai maitoa perheen ruokapöytään ja kun vasikka syntyi, saatiin lehmän ternimaidosta tehtyä leipäjuustoa.

Keittiössä, siellä missä nyt pestään koneella astioita, oli entisinä aikoina Ilpo-hevonen. Hevonen oli 50-luvun Äkäslompolossa välttämätön apu maatiloilla ja metsätöissä.

Kahvilan myymäläpuolella siis elivät ja olivat lehmät sekä hevonen. Kahvilan korkeampi tila oli aikoinaan heinälato.

Navetan yläkerrassa on nyt vain varasto. Mutta aikoinaan Karilan perhe asui siellä turistiaikoina, kun kaikkiin talon makuuhuoneisiin oli majoitettu matkailijoita. Sillä matkailun alkuaikoina lähes kaikissa Äkäslompolon taloissa majoitettiin turisteja.

 

   Meillä voi:

- viettää perhejuhlia

- tai pikkujouluja

- tilata lounas- tai päivällisruokailun

- pitää kokousta

- viettää iltaa muuten vaan

Tilassa on videotykki ja valkokangas

 A-oikeudet